A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

ЗВІТ про роботу старшого дільничного офіцера поліції сектору превенції відділення поліції № 1 Стрийського районного управління поліції ГУНП у Львівській області капітана поліції Ліпковського Ярослава Володимировича

Дата: 30.12.2021 22:10
Кількість переглядів: 407

Фото без опису

Територія обслуговування: с. Мельнич, с. Лютинка, с. Буянів, с. Монастирець, с. Которини, с. Старе Село, с. Протеси, с. Чертіж, с. Тернавка, с. Дубравка, с. Зарічне, с. Лисків, с. Корчівка, с. Демівка, с. Романівка.

Протягом 2021 року старшим дільничним офіцером поліції Ліпковським Я.В. задокументовано 136 адміністративних правопорушень, з яких: за вчинення домашнього насильства (ст. 173-2 КУпАП) 5 адміністративних протоколів, за розпиття алкогольних напоїв та появу у нетверезому стані в громадському місці (ст. 178 КУпАП) 53 постанови про адміністративні правопорушення, за вчинення дрібної крадіжки (ст. 51 КУпАП) 1 протокол, за порушення строків реєстрації (перереєстрації) нагородної, вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і правил взяття її на облік (ст. 192 КУпАП) - 20 постанов,  та інші.

За порушення карантинних заходів старшим дільничним офіцером поліції СП Ліпковським Я.В. було задокументовано 10 адміністративних правопорушень, передбачених ст. 44-3 КУпАП.

Крім цього виявлено та задокументовано одне порушення за ч. 2 ст. 156 КУпАП (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння), а саме за здійснення реалізації алкогольних напоїв неповнолітньому.

Також протягом 2021 року безпосередньо розкрито 9 кримінальних правопорушень.

Протягом звітного періоду неодноразово залучався для проведення спільних рейдів із Держпродспоживслужбою щодо виявлення порушень карантинних заходів, із державною службою України з надзвичайних ситуацій з метою проведення профілактичної роботи серед населення щодо дотримання правил протипожежної безпеки, з працівниками Журавненської селищної ради щодо перевірки житлово-комунальних умов в неблагополучних та малозабезпечених сім’ях, а також вечірніх та нічних рейдів з метою виявлення порушень громадської безпеки, в тому числі вчинених неповнолітніми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень