A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

ЗВІТ про роботу старшого дільничного офіцера поліції сектору превенції відділення поліції № 1 Стрийського районного управління поліції ГУНП у Львівській області капітана поліції Мельника Олександра Анатолійовича

Дата: 30.12.2021 22:00
Кількість переглядів: 492

Фото без опису

Територія обслуговування: смт. Журавно, с. Новошини, с. Любша, с. Мазурівка, с. Антонівка, Володимирці, с. Маринка, с. Заграбівка, с. Подорожнє, с. Сулятичі, с. Сидорівка, с. Крехів.

Протягом 2021 року старшим дільничним офіцером поліції Мельником О.А. задокументовано 166 адміністративних правопорушень, з яких: за вчинення домашнього насильства (ст. 173-2 КУпАП) 14 адміністративних протоколів, за розпиття алкогольних напоїв та появу у нетверезому стані в громадському місці (ст. 178 КУпАП) 54 постанови про адміністративні правопорушення, за вчинення дрібної крадіжки (ст. 51 КУпАП) 3 протоколи, за вчинення дрібного хуліганства ( ст. 173 КУпАП) 3 протоколи про адміністративні правопорушення, за порушення строків реєстрації (перереєстрації) нагородної, вогнепальної, холодної чи пневматичної зброї і правил взяття її на облік (ст. 192 КУпАП) - 12 постанов та інші.

За порушення карантинних заходів старшим дільничним офіцером поліції СП Мельником О.А. було задокументовано 25 адміністративних правопорушень, передбачених ст. 44-3 КУпАП.

Крім цього виявлено та задокументовано одне порушення за ч. 1 ст. 164 КУпАП (Порушення порядку провадження господарської діяльності), а саме за здійснення реалізації алкогольних напоїв без відповідної ліцензії.

Також протягом 2021 року безпосередньо розкрито 9 кримінальних правопорушень.

Протягом звітного періоду неодноразово залучався для проведення спільних рейдів із Держпродспоживслужбою щодо виявлення порушень карантинних заходів, із державною службою України з надзвичайних ситуацій з метою проведення профілактичної роботи серед населення щодо дотримання правил протипожежної безпеки, з працівниками Журавненської селищної ради щодо перевірки житлово-комунальних умов в неблагополучних та малозабезпечених сім’ях, а також вечірніх та нічних рейдів з метою виявлення порушень громадської безпеки, в тому числі вчинених неповнолітніми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень