A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

На сесії Журавненської селищної ради затверджено основний фінансовий документ громади на 2022 рік

Дата: 24.12.2021 17:15
Кількість переглядів: 663

Фото без опису

 На черговому засіданні 13-ої сесії 8 скликання Журавненської селищної  ради під головуванням селищного голови Василя Вітра, яке відбулось сьогодні, 24 грудня, затверджено проєкт бюджету селищної територіальної громади на 2022 рік. Саме цей документ є визначальним для планування усіх заходів (економічних, соціальних, культурних, спортивних, освітніх, медичних тощо), які реалізовуватимуться у громаді. Проєкт бюджету був попередньо розглянутий і схвалений на засіданні виконавчого комітету та засіданнях депутатських комісій селищної ради. Також усі бажаючі мали можливість ознайомитись з проєктом рішення та презентацією проєкту бюджету на 2022 рік на офіційному сайті селищної ради та на сторінці фейсбук.

 Ще одне важливе рішення, прийняте депутатами на сесії - затверджено Програму соціально - економічного розвитку Журавненської селищної територіальної громади на 2022 рік. Депутати також затвердили Положення про порядок встановлення режимів роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг та їх обліку на території Журавненської селищної територіальної громади, Порядок відчуження комунального майна, що належить до комунальної власності Журавненської селищної територіальної громади, Порядок розміщення зовнішньої реклами на території Журавненської селищної територіальної громади, Статут ЛЮБШАНСЬКОГО  КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І СТУПЕНЯ ЖУРАВНЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ в новій редакції, рішення виконавчого комітету, прийняті у міжсесійний період, умови оплати праці селищного голови.

 Своїм рішенням депутати надали дозвіл на виготовлення проектно - кошторисної документації на об’єкт «Реконструкція (капітальний ремонт) вуличного освітлення с. Мельнич Стрийського району Львівської області», а також затвердили цільову програму «Харчування учнів пільгових категорій комунальних закладів загальної середньої освіти Журавненської  селищної ради» на 2022 рік та Комплексну Програму забезпечення пожежної безпеки та захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Журавненської селищної ради Стрийського району Львівської області на 2022 рік

 Ще одна значна частка питань, розглянутих депутатами на засіданні сесії - земельні питання, зокрема дозволи та затвердження детальних планів території, проектів землеустрою, технічної документації, договорів оренди та ін.

 Також одноголосним рішенням депутати виділили матеріальну допомогу на лікування жителям Журавненської громади.

 З поіменним голосуванням можна ознайомитись на офіційному сайті Журавненської селищної ради у розділі Офіційні документи, де також будуть оприлюднені прийняті рішення у терміни згідно вимог законодавства.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень