A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Сучасні ноутбуки отримали школи Журавненської територіальної громади

Дата: 24.12.2021 11:55
Кількість переглядів: 1271

Фото без опису

 Голова Журавненської селищної ради Василь Вітер разом з начальником відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини селищної ради Романом Артемчуком вручили трьом школам громади 25 сучасних нових ноутбуків. Забезпечення педагогів сучасною комп’ютерною технікою стало можливим завдяки співфінансуванню з бюджету Журавненської селищної ради у національному проєкті Міністерства освіти та науки України та Міністерства цифрової трансформації України «Ноутбук кожному вчителю». Усі ноутбуки сучасні, з камерою, потужним процесором та можливістю під’єднання до інтернету.

  Ноутбуки отримали:

Журавнівський КЗЗСО школа-ліцей - 16 шт.

Монастирецький КЗЗСО І-ІІІ ступенів - 5 шт.

Сулятицький КЗЗСО І-ІІІ ступенів - 4 шт.

  Голова громади зазначив, що справжнім викликом для педагогів сьогодні стала необхідність переходу до дистанційної форми навчання. Отже найголовніше завдання, яке стоїть перед вчителями – в жодному разі не допустити погіршення якості освітніх послуг. Ноутбуки дозволять педагогам ефективніше працювати, підвищувати свій фаховий рівень, переймати корисний досвід, а отже втілювати найкращі практики у своєму навчальному закладі. Це ще один важливий крок до цифровізації, який допоможе у здійсненні якісних змін у навчальному процесі відповідно до концепції розвитку Нової української школи, впровадженні нових методик викладання і технологій у навчальний процес, підвищенні якості освіти. Керівництво територіальної громади не стоїть осторонь, а допомагає освітянам в реалізації задуманого для досягнення найкращого результату.

 Педагогічний колектив та керівники закладів освіти громади висловили щиру вдячність голові Журавненської селищної ради, керівництву Львівської ОДА та Департаменту освіти і науки Львівської ОДА за допомогу у придбанні ноутбуків, що дасть можливість забезпечити учням ефективний навчальний процес.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень