A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Схвалено проєкт бюджету Журавненської селищної територіальної громади на 2022 рік

Дата: 15.12.2021 15:55
Кількість переглядів: 620

Фото без опису

 14 грудня на засіданні виконавчого комітету Журавненської селищної ради, під головуванням першого заступника селищного голови Світлани Самсонової, розглянуто і схвалено проєкт бюджету Журавненської селищної територіальної громади на 2022 рік. Попередньо проєкт рішення та презентація проєкту бюджету на 2022 рік для ознайомлення та вивчення були розміщені на офіційному сайті селищної ради в розділі «Проєкт бюджету 2022» рубрики «Бюджет», про що повідомлялось на сторінці новин сайту та фейсбука. Відтак, відповідне рішення про схвалення бюджету буде винесено 24 грудня на розгляд чергової 13-ої сесії 8 скликання Журавненської селищної ради.

 Окрім того, члени виконкому внесли зміни до бюджету Журавненської селищної ради на 2021 рік. Рішенням виконкому виділили кошти з резервного фонду Журавненської селищної ради для придбання пального та піску для проведення снігоочисних робіт на комунальних дорогах Журавненської селищної територіальної громади.

 Також члени виконкому затвердили тарифи на платні послуги перукаря, що надаються КУ «Центр надання соціальних послуг Журавненської селищної ради» на 2022 рік.

 Рішення виконавчого комітету будуть оприлюднені на офіційному сайті Журавненської селищної ради у розділі Офіційні документи в терміни згідно вимог законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень