A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Шановні ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

Дата: 14.12.2021 13:43
Кількість переглядів: 248

Фото без опису

 14 грудня Україна відзначає День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, найбільшої техногенної катастрофи у світі.

 Минуло 35 років від дня страшної аварії на Чорнобильській АЕС, аварії, до якої ніхто не був готовий. І саме ліквідатори стали першими, хто кинувся на приборкання радіаційної стихії ціною власного здоров’я та життя.

 Сьогодні, в день завершення будівництва саркофага над четвертим енергоблоком ЧАЕС, ми вшановуємо відважних героїв - ліквідаторів, які є поруч з нами, і вклоняємося пам’яті тих, хто відійшов у небуття.

 Висловлюю щиру подяку Вам, шановні ліквідатори, за Ваш неоціненний подвиг, героїзм, жертовність мужність і силу духу. Ви відважно кинулися до боротьби, усвідомлюючи смертельну небезпеку, невтомно усували наслідки аварії, недаючи розбурханій ядерній стихії винищити нашу рідну землю, наш народ. Свідомі свого обов’язку і високої відповідальності перед майбутніми поколіннями, Ви самовіддано ступили в ядерний вогонь та приборкали його, назавжди вкарбувавши свої імена в історії і в нашій пам'яті. Низький Вам уклін та шана!

 Щиро зичу Вам міцного здоров'я, щастя, невичерпної енергії, міцності духу, добра та злагоди, родинного затишку, миру та благополуччя, шани вдячних поколінь.

 Вічна пам'ять тим, хто не дожив до цього дня, чиє життя обірвав смертоносний атом.

 Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах та біль Чорнобильської катастрофи!

Селищний голова     Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень