A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

З Міжнародним днем волонтера!

Дата: 05.12.2021 11:39
Кількість переглядів: 331

Фото без опису

Дорогі волонтери!

Щиро вітаю Вас з Міжнародним днем волонтера! Вітаю тих людей, які добровільно та безоплатно працюють там, де потрібна їх допомога.

Нового звучання і змісту слово «волонтер» набуло в період Революції Гідності та з початку російської агресії, коли саме волонтери першими розгорнули широкомасштабну програму підтримки українських захисників. Добровольці у скрутний для нашої країни час об’єднали патріотів для допомоги українській армії, нашим бійцям, а також тим, хто змушений був покинути свій дім.

Волонтерство стало невід’ємною частиною нашого життя, надзвичайно важливою складовою нашого суспільства. Події останніх років сприяли розвитку потужного волонтерського руху у всій Україні.

Сьогодні щиро вітаю зі святом волонтерів нашої громади, людей, які, відклавши свої справи і потреби в сторону, безкорисливо і щиро допомагають тим, хто потребує захисту і підтримки,  витрачають свій час, зусилля і енергію, щоб зробити світ кращим, добрим і щирим. А для цього необхідне чуйне серце, самопожертва, організаторський талант, велике бажання принести користь.  Це покликання, спосіб життя, щоденна самовіддана праця.

Сердечно дякую всім волонтерам за ваші палкі серця, за чуйність, доброту, співчуття, за вміння вчасно прийти на допомогу та захистити.

Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, сил та наснаги на добрі справи, здійснення всіх задумів, родинного затишку, тепла, миру та благополуччя. Нехай ваша безкорислива та добровільна праця спонукає до дій усіх інших, а добро, яким Ви наповнюєте життя людей,  повертається до вас сторицею!

Селищний голова     Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень