A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

«Єднаймося проти насилля»

Дата: 03.12.2021 14:05
Кількість переглядів: 417

Фото без опису

 З метою привернення уваги громадськості до актуальних проблем подолання домашнього насильства 2 грудня відбулась спільна нарада під назвою  «Єднаймося проти насилля» за участі директора КУ "ЦНСП Журавненської селищної ради" Ярослави Дашавської та фахівця соціальної роботи Миколи Фастнахта, начальника служби у справах дітей Журавненської селищної ради Галини Демків, інспектора сектору ювенальної превенції Стрийського РУП ГУНП у Львівській області Мар'яни Катрич, старшого офіцера поліції СП ВПМ №1 Стрийського РУП ГУНП у Львівській області Ярослава Ліпковського. 

 На нараді обговорювали основні завдання та заходи щодо запобігання насильству в сім’ї, привернення уваги громадськості до проблем насильства, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми. Розглянули також питання  щодо координації діяльності та взаємодії всіх служб та установ, на які покладено функції щодо здійснення заходів із запобігання та протидії домашньому насильству, надання допомоги постраждалим особам та їх захисту на території громади. Адже тільки за чіткої та злагодженої співпраці можливо досягнути значних результатів у боротьбі з насильством.

 Учасники наради підкреслили, що питання насильства на сьогодні є однією з актуальних негативних проблем сучасного суспільства. Нові додаткові фактори, пов’язані з карантинними обмеженнями, провокують значне збільшення проявів жорстокості і насильства в сім’ї. На жаль, в нашому суспільстві переважає думка, що проблеми жорстокого поводження із членами сім’ї є внутрішньою проблемою цієї сім’ї і не потребує втручання суспільства, а тим більше держави. Але саме право на захист від насильства над особою, особливо в сім’ї, є одним із найголовніших прав громадян та дітей зокрема. Насильство дуже часто присутнє в нашому житті і ми відіграємо в ньому певну роль. Залежно від ситуації ми є свідками, жертвами або ж кривдниками. Трагічність ситуації в тому, що свідки чи жертви насильницької діяльності переносять модель кривдницької поведінки у власне життя та продовжують чинити насильство

 Кожен з нас має сказати «Ні!» насильству.

 Насильство  – це злочин про який не можна мовчати!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень