A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 01.12.2021 12:35
Кількість переглядів: 398

Фото без опису

 30 листопада відбулось чергове засідання виконавчого комітету Журавненської селищної ради під головуванням першого заступника селищного голови Світлани Самсонової.

 На розгляд виконавчого комітету було винесено 8 питань згідно порядку денного.

 Члени виконавчого комітету одноголосно затвердили:

  • перелік об’єктів та видів суспільно-корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт, або засуджених за вчинення злочинів до даного покарання, суспільно-корисних робіт для порушників (несплата аліментів), що будуть виконуватися на підвідомчій території Журавненської селищної ради у 2022 році;
  • Положення про консультаційні пункти з питань цивільного захисту, які створюються на території Журавненської селищної територіальної громади, та список відповідальних осіб за обладнання та організацію роботи консультаційних пунктів;
  • ліміти споживання енергоносіїв на 2022 рік у натуральних показниках головним розпорядникам бюджетних коштів;
  • зміни до бюджету Журавненської селищної ради на 2021 рік.

 Також рішенням виконавчого комітету надано статус дитини сироти та прийнято три рішення, якими затверджено висновок органу опіки та піклування Журавненської селищної ради про доцільність позбавлення батьківських прав  відносно малолітніх дітей.

 Розглянуто питання щодо незадовільного стану автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення, які проходять через територію громади. Для розгляду даного питання на засідання виконавчого комітету було запрошено для участі та обговорення заходів на 2022 рік представників філії «Дрогобицький райавтодор» ДП «Львівський облавтодор», Департаменту дорожнього господарства Львівської облдержадміністрації та Стрийської райдержадміністрації. Проте, ніхто із представників даних структур не прибув на засідання.

 Рішення виконавчого комітету будуть оприлюднені на офіційному сайті  Журавненської селищної ради у розділі Офіційні документи в терміни згідно вимог законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень