A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

В с. Зарічне урочисто відкрили оновлену адмінбудівлю старостату

Дата: 23.11.2021 10:54
Кількість переглядів: 1028

Фото без опису

 19 листопада в с. Зарічне освячено капітально відновлену частину будівлі школи – як нову адміністративну будівлю старостату.

 В урочистостях взяли участь селищний голова Василь Вітер, староста с. Зарічне, Лисків, Корчівка, Романівка, Демівка Мирослава Федан, начальник фінансового відділу селищної ради Мар’яна Іваськів, начальник відділу комунальної інфраструктури, містобудування, ЖКГ, інвестицій селищної ради Віталій Єременко, староста с. Чертіж, Тернавка, Дубравка Надія Шепа та депутат селищної ради Степан Федан.

 Отець Богдан Черепанич освятив відремонтоване, світле приміщення старостату та побажав плідної праці, добра і злагоди. Привітав старосту та побажав нових ідей, планів та добрих результатів у роботі на  розвиток громади і селищний голова Василь Вітер.

 Кошти для закупівлі необхідних матеріалів для проведення ремонтних робіт виділили з місцевого бюджету Журавненської селищної ради, а також надані меценатами.

 Роботи виконувались ініціативною групою молоді с.Зарічне та депутатом  селищної ради Степаном Феданом. Завдяки спільним зусиллям створені  належні умови для  результативної роботи.

 Надалі у відремонтованій будівлі будуть розташовані також пункт надання первинної медичної допомоги та відділення «Укрпошти».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень