Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

З Днем Гідності та Свободи!

Дата: 21.11.2021 09:00
Кількість переглядів: 194

Фото без опису

Шановні краяни!

 Сьогодні, 21 листопада, вся Україна відзначає День Гідності та Свободи - день, що об’єднав дві знакові події в історії нашої країни -Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року, день, що назавжди став незаперечним доказом відродження нашої нації.

 Події Майдану змінили народ, його погляди, мрії та віру у своє європейське майбутнє. Революція Гідності об’єднала нас в єдиній, соборній й незалежній Україні. Ті буремні дні згуртували та об’єднали нас в прагненні до свободи і справедливості, в праві вільно, без страху, вибирати шлях розвитку своєї держави, майбутнє своє і своїх дітей.

 Події тих днів назавжди змінили всіх нас, підтвердивши і продемонструвавши світу ще раз гідність та волелюбність українського народу, який готовий відстоювати найвищі цінності – честь, незалежність, свободу, віру, справедливість. Віддаючи життя за Свободу, Гідність та Незалежність, Герої Небесної Сотні та усі українські воїни українсько-російської війни на Сході України зробили крок у наше з вами краще майбутнє.

 У цей день ми низько схиляємо голови та вшановуємо світлу пам’ять, подвиг, патріотизм і мужність Героїв Небесної Сотні, які ціною власного життя відстояли національні інтереси нашої держави та її європейський вибір, змінили нашу історію, вибороли наше право на світле майбутнє. Залишаючись у пам’яті народу назавжди, вони наша гордість і наш приклад! Вічна слава Героям, що полягли за свободу рідної землі!

 Нині ми будуємо економічно та духовно багату, вільну, демократичну державу, якою, безсумнівно, пишатимуться наші нащадки. Наше завдання сьогодні - спільними зусиллями зберегти, відстояти та закріпити ті високі ідеали, за які віддали життя герої Майдану, а також воїни - захисники на Сході України.

 Від щирого серця бажаю усім нам віри та сили духу, патріотизму, єдності, спільної мети, злагоди і непохитної віри, що ми зуміємо зробити все, як єдиний великий народ, на благо нашої Батьківщини та щасливого майбутнього наших дітей. Нехай пролиті у важкі часи сльози назавжди залишаються в минулому, в кожній українській родині панує спокій та радість!

 Мирного неба, благополуччя, добробуту, а також Божого благословення у всіх справах! 

 Слава Україні! Слава її Героям!

Селищний голова       Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень