A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Сумуємо… Пам’ятаємо…

Дата: 10.11.2021 22:46
Кількість переглядів: 641

Фото без опису

 6 листопада минуло шість років з дня загибелі нашого Героя, воїна АТО, одного з найкращих синів України, який поклав життя, захищаючи свою рідну землю Романа Даньківа, уродженця с. Дубравка. Наш земляк гідний щоби його пам'ятали в рідному краї. 

 Розділити з батьком Романом Михайловичем скорботу та біль втрати сина, вшанувати пам’ять полеглого захисника України, покласти квіти та запалити свічку до могили Героя в с.Дубравка, прийшли представники Журавненської територіальної громади: заступник селищного голови Ягніщак Я.М., секретар селищної ради Башта Я.М., побратим і учасник російсько-української війни Мастерських В.В., староста Шепа Н.Я., Лозіцка Н.В.

 Теплими і вдячними словами згадували присутні свого земляка, Героя, який ціною власного життя дав нам можливість жити мирним життям на своїй рідній землі.

 Уся громада схиляє голови перед могилою воїна Романа Даньківа та всіма полеглими захисниками України.

 Допоки люди пам’ятатимуть про своїх захисників, шануватимуть та берегтимуть спогади, доти Україна буде сильною. Адже лише усвідомивши їхню відвагу та патріотизм, можна зрозуміти, що це найкращі та найхоробріші із людей України. А ми повинні зробити все, щоб їх велика жертва не стала даремною. Вічна пам'ять та слава героям, що полягли за волю нашої неньки України.  

Спочивай з миром, Герою!

Герої не вмирають! Вічна слава Герою!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень