A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

З Всеукраїнським днем працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Дата: 09.11.2021 09:05
Кількість переглядів: 289

Фото без опису

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

 Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого  професійного свята - Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, яке щорічно відзначають разом з Днем української писемності та мови.

 Споконвіку музика і слово, пісня і танець, витвори майстрів народної творчості збагачують і розвивають безцінні духовні скарби нашого краю, української культури. І саме Ви, талановиті і завзяті, робите все для того, аби культура була живою та сучасною, щоб звучала українська мова і українська пісня. 

 Щиро дякую Вам за Вашу працю!  Ви зберігаєте і примножуєте духовні скарби нашої громади. Саме Ви єднаєте, згуртовуєте всіх нас, ведете за собою у світ мистецтва, даруєте радість, позитив, наповнюєте високими і світлими почуттями, вчите розуміти прекрасне, любити рідний край. Безліч приємних миттєвостей, щирі посмішки, хороший настрій, душевне задоволення – все це ви невтомно даруєте нам!

 Культура робить людину особистістю; незримою силою вона формує національну спільність, робить нас неповторними, несхожими на інших. Наші культурні досягнення та традиції – це багатство, яким треба вправно скористатися, а збереження культурного спадку і шанування своїх видатних земляків може стати для нас не тільки приводом для пишання, але й запорукою подальшого культурного розвитку та творчої наснаги. Нашій громаді потрібна культура, звернена до майбутнього, але укорінена в могутні традиції. Хай вона буде відкритою і доступною кожному.

 Зичу кожному з Вас, хто за покликанням серця присвятив своє життя мистецтву - міцного здоров’я, родинного затишку, щастя, добра, людської шани, невичерпного творчого натхнення, нових ідей, вдячних цінителів вашої праці, здійснення задуманого. Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість, натхнення і життєвих перемог.

 Нових здобутків і високих творчих досягнень задля утвердження заможної, духовно багатої Журавненської громади!

Селищний голова    Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень