A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 01.11.2021 22:45
Кількість переглядів: 418

 

29 жовтня під головуванням селищного голови Василя Вітра відбулося засідання виконавчого комітету Журавненської селищної ради, на якому розглянули більше 16-ти питань порядку денного.

 Рішенням виконкому затвердили встановлений ТзОВ «Європейська енергетична компанія Захід» тариф на виробництво та постачання теплової енергії, виробленої на установках з використанням альтернативних джерел енергії на території Журавненської селищної ради.

 Встановили (за зверненням надавача послуг) з 01.11.2021 року нові тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами  на території  селища Журавне, що надаються ДП «Комунальник» ТзОВ «Стрийсільрембуд» та на території  сіл, які входять до складу Журавненської селищної територіальної громади, які надаються ФОП Колега М.І, а також погодили графіки вивезення твердих побутових відходів.

 На засіданні виконкому внесли зміни до бюджету Журавненської селищної ради на 2021 рік, затвердили штатні розписи закладів  освіти, які фінансуються з місцевого бюджету.

 Члени виконкому затвердили висновок органу опіки і піклування про доцільність заміни опікуна, дали дозвіл на укладення договору дарування нерухомості малолітній дитині, договору про поділ спадкового майна від імені малолітньої дитини, а також прийняли рішення про тимчасове влаштування дітей у сім’ю патронатного вихователя, присвоїли поштову адресу господарській будівлі, надали дозвіл на зрізання дерев.

 З метою прогнозування економічного і соціального розвитку громади на перспективу затвердили персональний склад робочої групи та Положення про робочу групу з розроблення Стратегії розвитку Журавненської селищної територіальної громади Стрийського району Львівської області на 2022–2027 роки.

 З метою надання  адміністративних послуг мешканцям територіальної громади Журавненської селищної ради та у відповідності до вимог Закону України «Про адміністративні послуги», затверджено інформаційні та технологічні картки надання адміністративних послуг соціального характеру, у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та у сфері державної реєстрації актів цивільного стану. 

 Рішення виконавчого комітету будуть оприлюднені на офіційному сайті Журавненської селищної ради у розділі Офіційні документи в терміни згідно вимог законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень