A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Журавненщина вшанувала своїх героїв - захисників

Дата: 15.10.2021 23:30
Кількість переглядів: 1663

 Фото без опису

 14 жовтня, в день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці, відзначаючи День захисників та захисниць України, День українського козацтва та 79-ту річницю створення УПА, в Журавненській громаді вшанували пам’ять тих захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

 Представники місцевої влади на чолі з селищним головою Василем Вітром, учасники бойових дій в зоні АТО/ООС, рідні захисників та всі небайдужі мешканці громади вшанували пам’ять своїх земляків, а також усіх загиблих бійців, які віддали своє життя за Україну, поклали квіти до підніжжя могил героїв, похованих в Журавно - Ігоря Олеськіва, Василя Вітрука та Ярослава Антоніва. Та герої не вмирають - вони живуть у нашій пам’яті, у нашому серці.

  Делегація також поклала квіти до Пам’ятного знаку новітнім героям та Памятного хреста політичним репресіям.

 Вшанували пам'ять загиблих захисників України і в селах громади. Почесні делегації в с. Дубравка, с.Сулятичі та с. Монастирець вклонилися могилам та поклали квіти до підніжжя пам’ятників полеглим героям.

 Шана і поклін мужнім Героям! У цей скорботний день висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих захисників, які втратили у війні з російським окупантом своїх синів, дочок, чоловіків, братів, сестер.

ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ!

СЛАВА ГЕРОЯМ!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень