A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Відбулась 10 сесія VIII скликання Журавненської селищної ради

Дата: 11.10.2021 14:06
Кількість переглядів: 611

 

 Фото без опису

 8 жовтня відбулось пленарне засідання 10 сесії VIII скликання Журавненської селищної ради, яке провів селищний голова Василь ВІТЕР.

 Загалом депутатським корпусом розглянуто та прийнято рішення по питаннях згідно затвердженого порядку денного. Попередньо проєкти рішень детально вивчались і обговорювались на засіданнях постійних депутатських комісій селищної ради.

 Депутати проголосували за затвердження рішень виконавчого комітету Журавненської селищної ради, прийнятих у міжсесійний період, вступ до Всеукраїнської асоціації громад.

 У ході сесійного засідання внесли зміни до бюджету Журавненської селищної ради на 2021 рік, до «Плану діяльності Журавненської селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік», до рішень 7 сесії VIII скликання  Журавненської селищної ради Стрийського району Львівської області №7-211 від 17.06.2021 року «Про пониження ступеня та перейменування Любшанського комунального закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Журавненської селищної ради Львівської області» і №7-212 від 17.06.2021 року «Про затвердження Переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності», до структури апарату Журавненської селищної ради та її виконавчих органів

 Своїм рішенням депутатський корпус затвердив Програму охорони навколишнього середовища населених пунктів Журавненської селищної ради на 2021-2026 роки. Прийнято звернення депутатів селищної ради до Генеральної прокуратури України щодо розслідування причин загибелі Вячеслава Чорновола.

 Депутати одноголосно прийняли рішення про створення Комунальної Установи «Журавненська дитяча музична школа» Журавненської селищної ради Львівської області та затвердження її Статуту. Це рішення дасть змогу талановитим діткам громади здобувати музичну освіту у себе вдома, адже музична школа – це частина інфраструктури громади. Також створення цієї школи є одним із тих заходів, які мають зупинити відтік молоді.

 Понад сотню питань, розглянутих на сесії, стосувалися сфери земельних відносин.

 Також одноголосним рішенням депутати виділили грошову допомогу на лікування жителям Журавненської громади.

 Розгляд питання з надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земель ДГРП «Подорожненський рудник» на території Журавненської селищної ради перенесено на розгляд наступної сесії для більш детального вивчення.

 З поіменним голосуванням можна ознайомитись на офіційному сайті Журавненської селищної ради у розділі Офіційні документи, де також будуть оприлюднені прийняті рішення у терміни згідно вимог законодавства.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень