A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Із бюджету селищної ради виділено одноразову матеріальну допомогу потребуючим мешканцям громади

Дата: 11.10.2021 14:00
Кількість переглядів: 545

Фото без опису

 05 жовтня в Журавненській селищній раді відбулось чергове засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів місцевого бюджету під головуванням першого заступника селищного голови Світлани Самсонової. Комісія розглянула 11 заяв мешканців Журавненської громади щодо надання матеріальної допомоги.

 Ретельно вивчивши документи, які надали заявники та обставини, які склалися в сім’ях заявників, члени комісії одноголосно виділили одноразову матеріальну допомогу 8 мешканцям громади, що опинилися в складних життєвих обставинах та потребують невідкладної матеріальної допомоги (кошти на лікування, на здійснення поховання та ін).

 Також членами комісії було прийнято рішення про винесення питання надання матеріальної допомоги 3 жителям громади на лікування онкологічного захворювання, ДЦП, придбання слухового апарату дитині - інваліду на розгляд чергової сесії. І, 8 жовтня, на засіданні 10 сесії VIII скликання Журавненської селищної ради депутати одноголосно проголосували за виділення матеріальної допомоги заявникам.

 Заява для одержання матеріальної допомоги на поховання, за місцем проживання померлої особи, відкладена до врегулювання ситуації щодо надання допомоги на поховання чи відшкодування витрат на поховання відповідно до законодавчих актів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень