A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

«Зелена країна»: ДП «Стрийське лісове господарство» запрошує долучитись до створення лісів на Стрийщині!

Дата: 07.10.2021 19:58
Кількість переглядів: 401

Фото без опису

З 1 жовтня по 30 листопада на Стрийщині проходить громадська акція «Створюємо ліси разом» в рамках виконання Програми Президента України «Зелена країна».

 ДП «Стрийський лісгосп» заплановано проведення ряду заходів з лісовідновлення, лісорозведення та озеленення населених пунктів.

 Усі зацікавлені можуть ознайомитись із Планом заходів у рамках Акції на офіційному сайті ДП «Стрийський лісгосп» за посиланням: http://stryi-lisgosp.com.ua/index.php/novynyy/2021.html та взяти участь у Акції. До участі в Акції з садіння молодих дерев запрошується учнівська та студентська молодь, представники органів влади, ОТГ, громадських організацій, громадськості та засобів масової інформації.

 Перед початком заходу працівники лісогосподарського підприємства проведуть учасникам Акції інструктажі з техніки безпеки та технології садіння лісових культур, забезпечать їх садивним матеріалом та інвентарем для посадки сіянців.

Завданням цієї Акції є збільшення лісистості в країні, залучення громадськості та виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи. Дана Акція об’єднує дві корисні справи – висадку дерев та допомогу хворим дітям. Усі хто бажає висадити дерево та допомогти діткам на сайті zelenakraina.gov.ua може залишити заявку та здійснити благодійний внесок – 50 грн за 1 дерево, лісівники садитимуть ліс безкоштовно, а всі кошти будуть перераховані в благодійний фонд Таблеточки, який займається допомогою онкохворим дітям».

 Лісівники Стрийщини сподіваються, що проведення громадської акції «Створюємо ліси разом» в рамках виконання Програми Президента України «Зелена країна» приверне увагу кожного громадянина та зацікавить посадити своє дерево на користь громади, країни та на благо українського лісу, примножуючи тим самим природні багатства Землі!

 Запрошуємо всіх охочих долучатися до заходів громадської Акції «Створюємо ліси разом». За детальнішою інформацією та з пропозиціями щодо проведення Акції звертайтесь за телефоном: 098 871 73 57 або пишіть на електронну пошту: striylisgosp@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень