A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Журавненська територіальна громада отримала новий шкільний автобус

Дата: 07.10.2021 12:17
Кількість переглядів: 1149

Фото без опису

 Сьогодні, 7 жовтня 2021 року, представникам відділів освіти 11-ти громад Львівської області. передали ключі та документи від 11 шкільних автобусів. Автобус «Школярик» отримала також Журавненська територіальна громада на Монастирецький комунальний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Володимира Поповича.

 Автобуси закуплено через Департамент освіти і науки Львівської облдержадміністрації за кошти освітньої субвенції з державного бюджету на засадах співфінансування з місцевих бюджетів, вартість кожного з них складає майже 1,9 млн грн.

 Із селищного бюджету Журавненської селищної ради на умовах співфінансування виділено кошти в сумі 347,5 тис. грн.

 Автобус «Школярик» - автомобіль “АТАМАN D093S2”, відповідає стандарту ДСТУ – 7013:2009 “Автобус спеціалізований для перевезення школярів”, виробництва Черкаського автомобільного заводу, випуску 2021 року. Автобус відповідає всім вимогам безпеки, розрахований на 31 місце.

 Як повідомив Олег Паска, директор департаменту освіти і науки Львівської ОДА, у закуплених шкільних автобусах поступово встановлять GPS - трекери, щоб відслідковувати переміщення транспорту. Це дозволить батькам та вчителям в умовах реального часу бачити, де в певний момент знаходиться «Школярик» а, отже, розуміти чи за призначенням використовується транспортний засіб.

 Селищний голова Василь Вітер особисто неодноразово піднімав питання придбання нового автобуса перед керівництвом області для забезпечення рівного доступу дітей громади до освітніх послуг.

 Голова громади висловлює щиру подяку голові Львівської обласної ради Ірині Гримак та голові Львівської обласної державної адміністрації Максиму Козицькому за сприяння у вирішенні даного питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень