A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Держпраці нагадує про можливості для бізнесу - подання декларації відповідності МТБ онлайн

Дата: 30.09.2021 17:18
Кількість переглядів: 208

Фото без опису

З 1 липня цього року Держпраці спільно з Мінекономіки запровадили можливість подачі декларацій відповідності матеріально-технічної бази (МТБ) вимогам законодавства з питань охорони праці в електронному вигляді через Портал електронних сервісів Мінекономіки.

Головне управління Держпраці у Львівській області  закликає суб’єктів господарювання подавати декларації відповідності через Портал електронних сервісів Мінекономіки та замовляти послуги через персональний кабінет за посиланням. Така опція не вимагає використання чи встановлення будь-якого додаткового програмного забезпечення та значно спрощує процес подання відповідних документів.

Також скористатись цією послугою ОНЛАЙН можна натиснувши на банер «Подати декларацію відповідності МТБ в електронному вигляді», що розташований на стартовій сторінці офіційного сайту  Головного управління Держпраці у Львівській області.

З метою отримання консультацій щодо подання та заповнення Декларації в електронному вигляді просимо звертатись до фахівців Головного управління Держпраці у Львівській області за телефоном (032)235-76-73.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень