A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

День усиновлення в дитячому будинку сімейного типу в с. Володимирці

Дата: 30.09.2021 16:42
Кількість переглядів: 370

 Фото без опису

 З нагоди Дня усиновлення селищний голова Василь Вітер, начальник служби у справах дітей Галина Демків, начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини Роман Артемчук відвідали дитячий будинок сімейного типу, який функціонує на території Журавненської територіальної громади  в с. Володимирці. 

 Бути батьками – справа нелегка, а бути батьками - вихователями для дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування – це ще й велика відповідальність, яку  Світлана та Андрій Фастнахт гідно несуть вже більше 10 років. За час існування ДБСТ вони виховали 17 дітей. Це велика праця, яка потребує любові, розуміння та життєвої мудрості. Саме це дає результат – вихованці родини вміють любити, прощати, творити, досягати мети, бути щасливими та впевнено дивляться в майбутнє. Родина Фастнахт - приклад взаємної допомоги, дружби, підтримки та високих духовних цінностей.

 Щиро подякував селищний голова Світлані та Андрію за усі зусилля, турботу і любов, які вони вкладають у виховання дітей, за подароване родинне тепло і сімейний затишок. Побажав міцного здоров’я батькам-вихователям та дітям, успіхів, натхнення, нових досягнень, щастя та здійснення найзаповітніших мрій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень