A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Вшанування 100-річного ювілею!

Дата: 24.09.2021 21:28
Кількість переглядів: 372

Фото без опису

 Сьогодні, 24 вересня 2021 року, в Журавненській селищній громаді неординарна і дуже приємна подія: свій 100 – річний ювілей святкує жителька села Монастирець Гудак Меланія Василівна.

 Кожний 100-річний ювілей є гордістю нашої громади, у кожного з них своя історія, свої секрети довголіття. Таку подію можна назвати найграндіознішою в житті не тільки ювіляра, але і всієї громади. Ці люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості.  

 Привітати ювілярку та її родину зі святом завітали; секретар Журавненської селищної ради Ярослав Башта, секретар виконавчого комітету Галина Гризак, директор КУ ЦНСП Ярослава Дашавська, начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини Роман Артемчук, депутат селищної ради, директор народного дому Галина Лисевич, директор Монастирецької КЗЗСО І- ІІІ ст. ім. В.Поповича Алла Башта та учні школи. Вітання ювілярці передав селищний голова Василь Вітер. З нагоди поважного ювілейного Дня народження гості висловили жінці слова вдячності і шани за багаторічну сумлінну працю, за мудрість та досвід, які  вона передала своєму сину, онукам та правнукам, та вручили квіти і подарунки.

 «Вклоняємося Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями, які випали на Вашу долю. Бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя, радості, благополуччя та ще довгих років у хорошому настрої».

 Син ювілярки, Гудак Василь Андрійович, член Національної спілки художників України (1992), професор, викладач. Займається керамікою, живописом, графікою, дослідженням народного мистецтва.

 Учасник багатьох обласних, республіканських, всесоюзних та міжнародних художніх виставок. Твори зберігаються в музеях і приватних збірках України, Росії, США, у тому числі в Національному музеї-заповіднику українського гончарства в Опішному.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень