A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

З Днем рятівника!

Дата: 17.09.2021 16:10
Кількість переглядів: 276

Шановні рятівники,

працівники цивільного захисту та пожежної охорони!

 Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем рятівника!

 Це свято людей, які щодня стоять на захисті населення та територій від пожеж, наслідків стихійних лих, аварій та катастроф. Це свято сильних духом, мужніх та самовідданих людей, які завжди готові прийти на допомогу людям, які потрапили в екстремальну ситуацію, врятувати життя.

 Представники ДСНС гідно виконують поставлені перед ними завдання –приборкують пожежі, протистоять повеням, епідеміям і пандеміям, буревіям і зсувам ґрунту, вибухам газу і снігопадам, автомобільним та будь-яким іншим аваріям, а головне – рятують життя людей.

 Прийміть щиру вдячність за вашу нелегку, небезпечну та відповідальну працю, за врятовані життя, самовідданість та самопожертву під час виконання службового обов’язку. У найбільш складних ситуаціях ви завжди виявляєте високі моральні якості, професіоналізм і особисту дисципліну.

 Бажаю вам, нашим рятівникам, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, наснаги та витримки,невичерпної енергії у реалізації гуманної місії – захисту життя людей. Нехай здійсняться всі ваші плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим, сонячним та дарує радість життєвих перемог!

Селищний голова                                  Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень