A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Долучайтеся до наймасштабнішого в Україні інвестиційного проєкту «Сімейні молочні ферми»

Дата: 16.09.2021 16:05
Кількість переглядів: 230

Фото без опису

 «Сімейні молочні ферми» – це потужний інвестиційний проєкт, мета якого створити всеукраїнську мережу сімейних підприємств. Зараз він налічує більше 113 сімейних ферм, які мають необхідне технічне устаткування та ефективно піклуються про свої господарства.

 Проєкт підтримали уряди Канади, Швеції, а також ПРООН – в рамках реалізації проєкта “Сімейні молочні ферми – добробут людей та сталий розвиток села”. Розрахунки фінансової моделі розроблені спільно з відомою компанією Baker Tilly. Після першої інвестиційної фази бізнес-план був уточнений спеціалістами Львівської бізнес-школи (LvBS).

 Із початку свого створення платформа «Сімейні молочні ферми» допомогла залучити уже понад 18 млн грн. На сьогодні кількість учасників проєкту більше 280 інвесторів. Про це повідомляють в проєкті.

 Платформа «Сімейні молочні ферми» дає можливість кожному громадянину України вкласти вільні кошти в розвиток молочного фермерства. Всі інвестори проєкту стають співвласниками компанії й отримують право на дивіденди відповідно до своєї частки в бізнесі та терміну здійснення внеску.

 «Інвестиції в проєкт дають можливість заробити 12% річних, – зазначає президент Української кооперативної федерації, імпакт-інвестор Михайло Корилкевич. – Крім цього, вартість частки інвестора в бізнесі до 2030 року зросте всемеро».

 Проєкт «Сімейні молочні ферми» також дозволяє інвесторам не тільки заробити, а й зняти проблему з відсутністю коштів у маленьких сімей, які хочуть почати власний бізнес у селі.

 Докладніше про проєкт тут .

 Все, що потрібно для участі у проекті: ініціативній родині звернутися до організаторів та продемонструвати своє бажання та зацікавлення. Після подання заявки організатори проекту проводять ретельне вивчення можливостей та серйозності намірів кандидатів.  А Журавненська селищна рада висловлює готовність надати допомогу в підготовці та поданні інвестиційної заявки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень