A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Голова громади Василь ВІТЕР провів чергову апаратну нараду з керівниками служб селищної ради та відділів апарату виконавчого комітету

Дата: 20.09.2021 13:16
Кількість переглядів: 486

 Фото без опису

 20 вересня на черговій апаратній нараді під головуванням селищного голови Василя Вітра за участю секретаря селищної ради, старост, керівників структурних підрозділів та комунальних закладів розглянуто актуальні питання роботи селищної ради.

  На нараді обговорили питання щодо підготовки до проведення у жовтні 2021 року 10-ої сесії Журавненської селищної ради, підготовки питань для розгляду на засіданні виконавчого комітету, організації заходів із  відзначення 100-річчя мешканки села Монастирець.

 Прозвучали актуальні питання життєдіяльності різних сфер та галузей селищної ради, зокрема, підготовка закладів освіти до опалювального сезону 2021-2022 року та забезпечення їх роботи в осінньо-зимовий період, про ремонт доріг населених пунктів громади та ін.

  Заслухано питання проведення ряду заходів щодо сплати податків та платежів до бюджету суб’єктами підприємницької діяльності, проведення повної інвентаризації використання суб’єктами (фізичними і юридичними особами) землі на території громади, що впливає на недоотримання податків, наголошено на необхідності дотримання бюджетної дисципліни, що дозволять збільшити дохідну частину селищного бюджету.

   Старостам дано доручення повідомити суб’єктів господарювання, які здійснюють діяльність на підлеглих територіях про обов’язкову участь у засіданні робочої групи з питання забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині заробітної плати на території територіальної громади, яке відбудеться 28 вересня 2021 року о 10 год. у приміщенні Народного дому смт. Журавно.

  На засіданні за участю представників ГУ ДПС у Львівській області, Жидачівської районної філії ЛОЦЗ та відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Управління обслуговування громадян ГУ ПФУ у Львівській області розглядатимуться питання щодо:

  • незаконної підприємницької діяльності;
  • легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення;
  • виплати заробітної плати не менше законодавчо встановленого розміру;
  • виявлення  платників - мінімізаторів акцизного податку та суб’єктів господарювання, які здійснюють торгівлю підакцизними товарами без наявності ліцензій.

 Керівники структурних підрозділів доповіли про стан справ у підпорядкованих їм галузях.

 Голова вкотре наголосив на питанні вакцинування жителів громади проти COVID-19 враховуючи ускладнення ситуації з захворюваністю на коронавірус в Україні та закликав активно вакцинуватися для захисту себе і своїх рідних від важкого перебігу хвороби та госпіталізації. У  КНП "Журавнівська міська лікарня" працює пункт щеплення (понеділок-субота, з 10:00 до 14:00 год., тел. 0980199414), де  всі бажаючі можуть вакцинуватися.

   Завершуючи апаратну нараду, селищний голова надав ряд рекомендацій та доручень відповідальним особам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень