A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

До уваги жителів Журавненської громади, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи! Інформація щодо отримання безоплатних ліків

Дата: 10.09.2021 16:44
Кількість переглядів: 232

Фото без опису

Відповідно до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» постраждалим особам внаслідок Чорнобильської катастрофи надаються гарантовані державою компенсації та пільги. Так, постраждалі особи мають право на пільгове медичне обслуговування, що включає в себе безоплатне забезпечення ліками за рецептами лікарів.

У 2021 році на пільгове медичне обслуговування громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, для забезпечення ліками та пільговим зубопротезуванням передбачено фінансування з Львівського обласного бюджету для Журавненської територіальної громади в сумі 8100 грн.

Для отримання безоплатних лікарських засобів мешканці Журавненської  громади, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи можуть звертатись з рецептом сімейного лікаря до Аптеки «3і» (вул. Шептицького смт.Журавно), паспортом громадянина України та діючим посвідченням особи яка постраждала внаслідок Чорнобильської катастрофи відповідної категорії, яке дає право на пільгу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень