A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

У Журавненській громаді проводиться Всеукраїнський профілактичний захід «Урок»

Дата: 09.09.2021 14:15
Кількість переглядів: 1236

 Відповідно до ст. 53 Конституції України, Закону України "Про освіту" та листа Національної соціальної сервісної служби України від 30.08.2021  № 0000-0201-0/12973 з метою надання адресної допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо – зимового сезону дітям із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах; виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок навчального року, усунення причин та умов даного явища; соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності і безпритульності таким дітям, впродовж вересня поточного року службою у справах дітей Журавненської селищної ради спільно з КУ «ЦНСП Журавненської селищної ради», провідним спеціалістом відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини Журавненської селищної ради, інспектором ювенальної превенції СП ВПМ №1 Стрийського РУП ГУНП у Львівській області, проводиться I етап Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок».

 Основна мета заходу – це перевірка умов утримання та виховання дітей у сім’ях, які опинились в складних життєвих обставинах, а також виявлення дітей, які без поважних причин не приступили до занять з початку навчального року. Відвідано 9 сімей, в яких виховується 20 дітей. В ході заходу з усіма батьками була проведена профілактично-роз’яснювальна робота щодо належного виконання батьківських обов’язків, всі батьки попереджені про правову відповідальність згідно чинного законодавства.

 За результатами проведеної роботи до занять у навчальних закладах громади приступили всі діти шкільного віку, що проживають на території громади.

 Діти в повній мірі підготовлені до нового навчального року, мають шкільне приладдя, книги, канцелярські товари, одяг та взуття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень