Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

З нагоди професійного свята відзначили подякою від Львівської ОДА адміністратора ЦНАПу Журавненської селищної ради Марію Бобик

Дата: 09.09.2021 11:00
Кількість переглядів: 876

Фото без опису

 6 вересня в Україні вперше відзначили професійне свято – «День адміністратора центру надання адміністративних послуг».

 В урочистостях з нагоди професійного свята, які проходили у Львівській ОДА, взяла участь і адміністратор центру надання адміністративних послуг Журавненської селищної ради Марія Бобик.

 Привітали працівників ЦНАПів перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Андрій Годик, директор департаменту економічної політики ОДА Степан Куйбіда та начальник Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) Тарас Грень.

 «Завдяки вашій роботі кожен з нас переконався наскільки ефективними є Центри надання адміністративних послуг, переоцінив їхнє завдання та функції. Адже завдяки вам, стереотип про бюрократичну тяганину відходить у минуле, а процес отримання послуги став легким, цивілізованим та проєвропейським», - наголосив перший заступник голови ЛОДА Андрій Годик.

 Отож, Марія Бобик відзначена подякою від департаменту економічної політики Львівської ОДА за високий професіоналізм й вагомий внесок у розвиток сфери надання адміністративних послуг у Львівській області та з нагоди Дня адміністратора центру надання адміністративних послуг.

 Вітаємо найкращого працівника ЦНАПу громади та щиро бажаємо і надалі тримати високу планку якості надання адмінпослуг!

 Привітання з нагоди Дня адміністратора для працівників ЦНАПу Журавненської селищної ради прозвучали і від селищного голови Василя Вітра. Голова громади відзначив професійність, високу якість обслуговування відвідувачів та постійну роботу над удосконаленням надання послуг адміністраторів ЦНАПУ і побажав подальших успіхів у роботі.

 Адже сьогодні жителям громади не потрібно їхати у Жидачів чи Стрий для подачі документів на отримання субсидій/пільг та інших соціальних призначень. Усі ці послуги надаються у Журавненській селищній раді, яка і надалі працюватиме над розширенням переліку адміністративних послуг та їх якістю.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень