A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Шановні мешканці громади! Не зволікайте з вакцинацією!

Дата: 07.09.2021 16:01
Кількість переглядів: 484

 Зараз в Україні відбувається зростання захворюваності на COVID-19. Особливо небезпечним є зараження дельта-штамом вірусу, який викликає серйозні ускладнення і важкий перебіг захворювання.

 У зв’язку з цим вкотре звертаємося до всіх мешканців громади з проханням подбати про своє здоров’я та здоров’я оточуючих.

 Дотримуйтесь простих та дієвих правил профілактики інфікування COVID-19: носіть маску, дотримуйтесь соціальної дистанції, часто мийте руки, користуйтесь антисептиками.

 Та на сьогодні у боротьбі проти COVID-19 іншої альтернативи, окрім вакцинації, немає. Це єдиний спосіб захиститися від інфікування та його наслідків, а також повернутися до звичного життя.

 Запрошуємо всіх мешканців Журавненської територіальної громади старше 18-ти років вакцинуватися в кабінеті щеплень КНП «Журавнівська міська лікарня» (смт. Журавно, вул. Чубинського, 2, каб.18).

  Пункт щеплення працює: понеділок-субота, з 10:00 до 14:00 год., тел. 0980199414.

 При відвідуванні пункту щеплень необхідно обов'язково мати при собі паспорт та ідентифікаційний код (ІПН), також мобільний телефон.

  Наявні вакцини:

  • AstraZeneca;
  • Comirnaty (Pfizer);
  • CoronaVac.

  Вакцинація убезпечить вас від важкого перебігу хвороби та госпіталізації.

 Також нагадуємо, що на щеплення можна записатися самостійно через електронну систему Helsi за зсилкою https://helsi.me/lp/vaccination, або завантаживши додаток Helsi в Google Play (https://bit.ly/3fNe5gW) чи App Store (https://apple.co/2JgAcjU), обрати доступну вакцину та місце вакцинації (пункт щеплення в заклади охорони здоров'я або центр масової вакцинації населення). Водночас у пунктах та центрах вакцинації  діє і жива черга.

 Перелік центрів масової вакцинації і графік тут  https://bit.ly/36OshCw.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень