A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Команда представників Журавненської громади у складі збірної команди Стрийського району здобула призові місця на Спартакіаді Львівщини

Дата: 06.09.2021 15:59
Кількість переглядів: 1284

Фото без опису

 4 вересня відбулась Спартакіада Львівщини серед команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

 У підсумку спартакіади команда Стрийського району посіла загальнокомандне ІІІ місце серед команд Львівщини, зокрема, у змаганнях з волейболу - І місце, з настільного тенісу –ІІІ місце. 

 У збірній команді Стрийського району виступили і представники Журавненської територіальної громади. Вони представляли збірну команду в таких видах спорту як волейбол, настільний теніс та шахи.

 Учасники команди з волейболу, заступник селищного голови Ярослав Ягніщак та заступник начальника фінансового відділу Олег Шальвіра, показали найкращий результат - І місце та кубок Спартакіади, нагороджені золотими медалями та дипломами.

 Адміністратор Центру надання адміністративних послуг громади Надія Самборська продемонструвала неабияку майстерність та виборола ІІ місце у змаганнях з настільного тенісу та нагороджена срібною медаллю і дипломом.

 Перший заступник селищного голови Світлана Самсонова нагороджена бронзовою медаллю та дипломом за ІІІ місце в змаганнях з шахів.

 Щиро вітаємо наших спортсменів - працівників Журавненської громади із здобутими перемогами і бажаємо високих результатів і в подальшому, адже переможці змагань у складі збірної Львівщини візьмуть участь у всеукраїнських змаганнях, які відбудуться у Чорноморську.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень