A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Долучайся до найбільшої екологічної акції осені - Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day»

Дата: 02.09.2021 12:27
Кількість переглядів: 416

Фото без опису

 У суботу, 18 вересня, відбудеться щорічна Міжнародна акція з  Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day», яку проводить  Громадська організація «Let`s do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let`s do it World» за підтримки міністерств та відомств, установ та організацій. Понад 20 мільйонів учасників із 180 країн одночасно візьмуть участь в  Всесвітньому дні прибирання.

 Вже вшосте до акції долучається Україна. Українці із міст та містечок, сіл та селищ об’єднаються заради досягнення спільної мети – порятунку планети від сміття та формування культури чистоти.

 У 2015 році до прибирання долучилося понад 500 000 учасників у 24 областях на 2832 локаціях. У 2017 році ГО “Let’s do it Ukraine” об’єднали понад мільйон учасників та 4760 локацій по всій території країни. У 2018 році до прибирання в Україні долучилася Президент Естонії – Керсти Кальюлайд.

 У рамках акції також буде проведено всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧистоФест», наймасштабніше прибирання країни, форуми, круглі столи та інші заходи.

 Детальніше про Акцію можна дізнатись на сайті:www.letsdoitukraine.org та в соціальних мережах: https://www.facebook.com/letsdoitukraineeco, https://www.instagram.com/letsdoitukraine

 Контактна особа – обласний координатор Всеукраїнського молодіжного руху «Let’s do it Ukraine» – Політицька Катерина, тел.: +38 (098) 814 75 57, e-mail: katepolik30@gmail.com.

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень