A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Долучайся до благодійної акції «Монетки дітям»!

Дата: 27.08.2021 11:00
Кількість переглядів: 935

Фото без опису

 З 1 по 30 вересня 2021 року благодійний фонд «Таблеточки» за ініціативи Національного банку України та підтримки Міністерства освіти та науки України проводить всеукраїнську благодійну акцію «Монетки дітям» на підтримку онкохворих дітей.

 Мета акції – зібрати монети номіналом у 25 копійок, що не мають купівельної спроможності та перетворити їх на потужну допомогу для сотень дітей, що борються з раком.

 Монети номіналом у 25 копійок вийшли з обігу – ними неможливо розрахуватись, лише обміняти в банку. Йти в банк, щоб здати жменю монет – незручно, тому у багатьох вони й досі лежать у скарбничках без діла. Але кожна така забута копійка – це крок до одужання для онкохворих українців. Маленької допомоги не буває – навіть найменший внесок разом з сотнями інших перетворюється на потужну допомогу для дітей.

 Взяти участь в акції може кожен охочий: віднесіть монети номіналом у 25 копійок у найближче відділення банку-партнера та перекажіть кошти на рахунок фонду «Таблеточки».

 Фонд запрошує долучитись до акції також навчальні заклади. Адже найефективніший спосіб прищепити дітям справжні цінності – залучати їх до проєктів, які їм під силу та які змінюють світ. Беручи участь в акції «Монетки дітям» діти відчують силу єднання заради досягнення мети. І що кожен внесок, навіть одна монетка, має значення.

Коли діти допомагають дітям – це безцінно! 

Зареєструвати  навчальний  заклад для участі в акції можна тут. Інструкція, яка допоможе організувати збір коштів та взяти участь в акції, знаходиться тут.

Більше про акцію дізнавайтесь тут, а також за номером 0-800-339-713 з 10.00 до 18.00.

Контактний email: monetki@tabletochki.org.

Приєднуйтесь до акції – наближайте дітей до одужання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень