A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Відбулась 9 сесія VIII скликання Журавненської селищної ради

Дата: 26.08.2021 21:51
Кількість переглядів: 821

Фото без опису

 Сьогодні, 26 серпня, відбулось засідання 9 сесії VIII скликання Журавненської селищної ради, яке провів селищний голова Василь ВІТЕР. Депутати розглянули усі питання, передбачені порядком денним і прийняли відповідні рішення. Проєкти рішень попередньо детально вивчались і обговорювались на засіданнях постійних депутатських комісій селищної ради.

 Депутати проголосували за встановлення пільг із сплати земельного податку комунальними підприємствами Журавненської територіальної громади на 2022 рік; розмір орендної плати за нерухоме (приміщення шкільних їдалень) та індивідуальне визначене майно власності Журавненської селищної ради, створення медичних пунктів тимчасового базування на території Журавненської територіальної громади та затвердження Положення про медичний пункт тимчасового базування.

 У ході сесійного засідання внесли зміни до бюджету Журавненської селищної ради на 2021 рік, до рішення 7 сесії VІІІ  скликання Журавненської селищної ради №7-212 від 17.06.2021 року «Про затвердження Переліків першого та другого типу об’єктів оренди комунальної власності», до структури та штатного розпису Журавненської селищної ради.

 Депутати заслухали і затвердили звіт про виконання селищного бюджету за І півріччя 2021 року.

 Своїм рішенням депутатський корпус також затвердив Положення про Фонд охорони навколишнього природного середовища Журавненської селищної територіальної громади, заходи з фінансування Програми підтримки та розвитку стаціонарного паліативного відділення КНП «Журавненська міська лікарня» на 2021 рік, Програму фінансової підтримки КП «Журавно-водоканалсервіс» та здійснення внесків до його статутного фонду на 2021-2025 роки, Статут ЛЮБШАНСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ І СТУПЕНЯ ЖУРАВНЕНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ , а також надав Монастирецькому КЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. Поповича дозвіл на списання водяної вежі.

 У блоці земельних питань, які розглянули сьогодні на сесії, прийняли ряд рішень, серед яких дали дозволи на виготовлення проектів відведення та технічних документацій із землеустрою та затвердили технічні документації та проекти відведення із землеустрою для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, для  ОЖБ, для ведення городництва та передачу в оренду та ін.

 Також одноголосним рішенням депутати виділили грошову допомогу на лікування жителям Журавненської громади.

 З поіменним голосуванням можна ознайомитись на офіційному сайті Журавненської селищної ради у розділі Офіційні документи, де також будуть оприлюднені прийняті рішення у терміни згідно вимог законодавства.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень