A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Відбулось представлення директорки Журавнівського КЗЗСО школи-ліцею Надії Цибак

Дата: 25.08.2021 22:34
Кількість переглядів: 324

Фото без опису

  Сьогодні, 25 серпня, селищний голова Василь ВІТЕР разом із начальником відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини Журавненської селищної ради Романом Артемчуком представили педагогічному колективу директорку Журавнівського КЗЗСО школи-ліцею Цибак Надію Ярославівну.

Голова селищної ради подякував Цукорнику Володимиру Володимировичу - колишньому директору навчального закладу, за багаторічну сумлінну працю, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління та особистий вагомий внесок у розвиток національної освіти.

Щиро привітав селищний голова з новою важливою посадою Надію Цибак і висловив побажання, щоб під її керівництвом навчальний заклад став найкращим у районі, адже новопризначений керівник бере на себе відповідальність за подальше вдосконалення навчально-виховного процесу відповідно до концепції розвитку Нової української школи, впровадження нових методик викладання і технологій у навчальний процес, підвищення якості освіти.

Новопризначеним керівником школи запевнено керівництво селищної ради і увесь педагогічний колектив, що буде докладено максимум зусиль, щоб якісні зміни відбулися. Керівництво територіальної громади, безумовно, також не стоятиме осторонь, а допомагатиме в реалізації задуманого для досягнення найкращого результату.

Були квіти, усмішки та щирі побажання.

На завершення візиту селищний голова оглянув спортивну залу школи-ліцею, в якій уже почалися ремонтні роботи з реалізації  мікропроєкту «Капітальний ремонт спортивного залу ОЗ та його філії «Журавнівський НВК СЗШ-ліцей» Стрийського району Львівської області». 

Також сплановано подальші спільні дії по зміцненню матеріальної бази школи-ліцею.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень