A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

З Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

Дата: 23.08.2021 11:32
Кількість переглядів: 524

Фото без опису

Шановна Журавненська громадо!

  Прийміть сердечні вітання з нагоди національних свят нашої державності – Дня Державного Прапора та 30-ої річниці від дня проголошення Незалежності нашої країни!

 Через тисячоліття пролягав шлях становлення нашої держави. Нам є чим пишатися і про що згадати у цей визначний день. Україна прославлена своєю багатою історією та культурою, мелодійною мовою, працьовитістю та сумлінністю людей. На перехрестях української історії сплелися пошуки й випробування, злети й падіння, перемоги й поразки. Вони завжди нам нагадуватимуть про звитяжні сторінки нашого національного формування.

 Незалежність – символ нашої нації, самоствердження, відчуття волі та суверенності. Це свято, яке торкається глибин душі кожного українця – свято сили, єдності та незламності українського народу; це зриме втілення мрій і сподівань багатьох поколінь наших предків, які віками плекали самостійність.

 Пройшовши серйозні випробування, українці вибороли свою вільну незалежну державу, і для нас найголовніше на сьогодні - зробити все, докласти максимум зусиль, згуртувавшись разом, щоб зробити нашу країну процвітаючою, багатою, мирною, цілісною і незалежною європейською державою.

  Вірте і впевнено йдіть вперед, долаючи всі перешкоди, в прагненні до кращого майбутнього для України, любіть і гордіться своєю країною!

  Пам’ятаємо і схиляємо голови перед тими тисячами українських синів і дочок, які віддали за рідну Україну своє життя, тими, хто сьогодні відвойовує право українського народу на щасливе життя у своїй вільній країні.

  І напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Хай у ці дні над будівлями майорить державний стяг та наповнює кожне українське серце патріотизмом, гордістю за наш волелюбний народ.

  Щиро бажаю усій нашій громаді щирості та мудрості у всіх помислах, наснаги, сили, миру, злагоди, добробуту та затишку в родинах, любові, та віри в краще. Щоб відчуття свободи наповнювало серця кожного з нас, а життя було яскравим, як кольори нашого Державного стягу – синім, чистим як небо та яскраво жовтим, багатим, як пшеничний лан. Нехай кожен день повниться добрими справами в ім’я процвітання незалежної Української держави.

 Нехай добрі справи, спільні зусилля примножать славу рідної України та нашої громади.

 Слава Україні! – Героям слава!

 

Голова Журавненської

селищної територіальної громади                    Василь ВІТЕР


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень