A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Актуальні питання роботи селищної ради розглянуто на черговій апаратній нараді з керівниками служб селищної ради та відділів апарату виконавчого комітету

Дата: 16.08.2021 16:07
Кількість переглядів: 547

Фото без опису

 16 серпня голова Журавненської селищної ради провів чергову апаратну нараду за участю заступників селищного голови, секретаря селищної ради, старост, керівників структурних підрозділів та комунальних закладів.

  Керівники структурних підрозділів доповіли про стан справ у підпорядкованих їм галузях

 Голова вкотре наголосив на питанні вакцинування жителів громади проти COVID-19, на посиленні інформаційно - роз’яснювальної роботи серед населення щодо важливості проведення щеплення для захисту себе і своїх рідних від важкого перебігу хвороби, госпіталізації чи смерті від COVID-19. Головний лікар КНП «Журавнівська міська лікарня» Ярослав Овсянецький закликав активно вакцинуватися, для цього усім бажаючим необхідно звернутись в пункт щеплення в  КНП «Журавнівська міська лікарня», де працюють чотири бригади із вакцинування.

 Селищний голова дав доручення директору КП «Журавно-водоканалсервіс» Роману Бобику провести повну інвентаризацію усіх споживачів води і оплату за отримані послуги, інформувати жителів смт.Журавно, що проживають по вул Шевченка, що через два тижні прокладатимуть централізований водогін і усі несанкціоновані включення житлових будинків буде від’єднано.

 Староста сіл Любша, Мазурівка, Антонівка інформував про підключення зовнішнього освітлення вулиць у с.Мазурівка та частини с.Любша.

 Обговорено заходи до святкування Дня Прапора та 30-річчя Дня Незалежності України. Старостам наголошено звернути особливу увагу на благоустрій населених пунктів, упорядкування пам’ятників, могил, парків, скверів, автобусних зупинок тощо.

 Керівнику відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини селищної ради Роману Артемчуку доручено провести комісійно огляд усіх шкільних, дошкільних та позашкільних установ громади на стан готовності до початку нового навчального 2021-2022 року, придбання шкільного приладдя, інвентаря, оргтехніки, парт тощо .

 На нараді розглянули актуальні питання щодо підготовки до проведення у серпні 2021 року 9-ої сесії Журавненської селищної ради, про підготовку питань для розгляду на засіданні виконавчого комітету.

 Особливу увагу звернуто на необхідність дотримання бюджетної дисципліни, сплати податків та платежів до бюджету селищної ради. Для збільшення дохідної частини селищного бюджету селищний голова доручив провести повну інвентаризацію використання суб’єктами (фізичними і юридичними особами) землі на території громади, що впливає на недоотримання податків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень