A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Щира подяка за проведення І територіального фестивалю народної творчості “Скарби рідного краю” в Журавненській громаді

Дата: 12.08.2021 16:57
Кількість переглядів: 199

Фото без опису

8 серпня, в рамках відзначення Дня села Чертіж, проведено І територіальний фестиваль народної творчості “Скарби рідного краю”.

Справжнє свято створили творчі колективи філій КУ «Центр культури та дозвілля Журавненської селищної ради» Народні Доми сіл Чертіжа, Дубравки, Тернавки, Которин, Старого Села, Мельнич, Зарічного, Лискова, Корчівки, Сидорівки, Крехова, Сулятич, Подорожного, Любші, Антонівки, селища Журавна. Гостям фестивалю представили цікаву концертну програму, в якій звучали народні автентичні та сучасні українські пісні. Виступи художніх колективів своєю високою майстерністю справили неповторне естетичне і душевне враження на всіх присутніх.

Гості фестивалю також мали можливість доторкнутися до прекрасного світу мистецтва - оглянути роботи народних умільців Журавненської громади, які вразили своєю красою, витонченістю, колоритністю, вишуканістю та досконалістю.

Голова Журавненської селищної ради Василь Вітер висловлює щиру подяку всім художнім колективам за участь у фестивалі та організації святкової програми.

Особлива подяка майстрині Дорош Степанії Данилівні за представлені оригінальні роботи, виконані у техніці вишивки бісером.

Також подяка тим небайдужим мешканцям громади, які долучились до проведення фестивалю і надали фінансову допомогу, зокрема:

Гудзоватому Дмитру Михайловичу;

Лавровій Наталії Богданівні;

Попович Василю Івановичу;

Єременко Вікторії Віталіївні;

Гриців Іванні Романівні;

Дорош Василю Федоровичу –директору ТзОВ «Берегиня- Львів»;

Іванець Наталії Вікторівні – директору ТзОВ «Лемберг- Агро».

Дякуємо всім гостям та жителям громади, які цього спекотного дня завітали на фестиваль, чим засвідчили свою любов до рідного краю, національної культури та українських традицій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень