A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

До уваги пасічників Журавненської громади! Отримайте спеціальну бюджетну дотацію за наявні бджолосім’ї у 2021 році

Дата: 12.08.2021 10:08
Кількість переглядів: 777

 

 Постановою Кабінету Міністрів України від 12 травня 2021 року № 517 внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 року №107 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки тваринництва, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції».

 Відповідно до п.7 Порядку Постанови спеціальна бюджетна дотація за наявні бджолосім’ї надається на безповоротній основі фізичним особам та суб’єктам господарювання, які є власниками бджолосімей, за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю. У разі наявності більше ніж 300 бджолосімей максимальний розмір дотації становить 60 000 гривень одному отримувачу.

Документи  для отримання дотації подаються до Журавненської селищної ради за наступним переліком:

  • копія ветеринарно-санітарного паспорта пасіки;
  • копія рішення про державну реєстрацію потужності;
  • копія довідки про відкриття поточного рахунка, виданої банком (суб’єкти господарювання);
  • копія довідки або договору про відкриття рахунка в банку (фізичні особи);
  • копія паспорта громадянина України (фізичні особи);
  • копія документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному контролюючому органу і мають відмітку в паспорті) (фізичні особи);
  • копія звіту про виробництво продукції тваринництва, кількість сільськогосподарських тварин і забезпеченість їх кормами (форма №24 (річна) на останню звітну дату на момент подання документів (суб’єкти господарювання, які є юридичними особами).

  Дотація на бджолосім’ї суб’єктам господарювання, які є юридичними особами, нараховується на ту кількість бджолосімей, що зазначена у формі  № 24 (річна) та підтверджена ветеринарно-санітарним паспортом пасіки.

 Дотація на бджолосім’ї фізичним особам та фізичним особам - підприємцям, зокрема сімейним фермерським господарствам, нараховується на ту кількість бджолосімей, що зазначена у ветеринарно-санітарному паспорті пасіки, обстеження якої було проведено Держпродспоживслужбою у поточному році.

 Документи подаються до 01 жовтня 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень