A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Соціальна підтримка багатодітних малозабезпечених сімей: одноразова грошова допомога до навчального року

Дата: 12.08.2021 08:59
Кількість переглядів: 297

Фото без опису

  Кабінет Міністрів України  04.08.2021 року ухвалив постанову №803 «Деякі питання соціальної підтримки багатодітних сімей», якою передбачено виплату одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року.

  Одноразова грошова допомога надається на кожну дитину з багатодітної малозабезпеченої сім'ї, яка станом на 1 серпня 2021 р. має вік 6-18 років (включно) у розмірі 2 000 гривень.

  Одноразова грошова допомога виплачується багатодітним сім'ям, які станом на 1 серпня 2021 р. є одержувачами державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям.

 Нарахування та виплата одноразової грошової допомоги проводиться без додаткового звернення сімей.

 Виплата буде проведена  у серпні поточного року. Багатодітним сім’ям, які звернуться у серпні 2021 року за призначенням  державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям вперше або за її продовженням та їм буде призначено вказану допомогу, одноразова грошова допомога на дітей буде виплачена у вересні 2021 року.

 Також повідомляємо,що розмір одноразової грошової допомоги не буде включатись під час обчислення сукупного доходу сім'ї для призначення всіх видів державних соціальних допомог та житлових субсидій, які відповідно до законодавства надаються залежно від сукупного доходу сім'ї.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень