A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 06.08.2021 19:54
Кількість переглядів: 623

Фото без опису

 5 серпня під головуванням т.в.о. селищного голови Світлани Самсонової відбулось чергове засідання виконавчого комітету Журавненської селищної ради.

  Членами виконавчого комітету розглянуто 5 питань згідно порядку денного.

  На засіданні виконкому одноголосно:

  • затвердили загальну чисельність та штатний розпис комунального підприємства «Журавно – Водоканалсервіс» Журавненської селищної ради Львівської області;
  • внесли зміни до додатку рішення виконавчого комітету Журавненської селищної ради №15 від 25.02.2021 року, затвердивши  в новій редакції склад робочої групи з питання забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині заробітної плати на території Журавненської територіальної громади.

  Розглянувши довідку Миколаївського відділу  Державної  установи  «Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» прийнято рішення про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя та організації виробничого лабораторного контролю на території населених пунктів Журавненської територіальної громади.

   Члени виконкому одноголосно підтримали проєкт рішення про визнання житлового будинку в с. Крехів (вул.Зелена,10)  таким, що не відповідає санітарним і технічним вимогам та непридатним для проживання, а родину Федорів Р.В., яка там проживає, такою, що потребує відселення. Проєктом рішення передбачено виділити кошти з резервного фонду Журавненської селищної ради у сумі 40000 гривень як допомогу для вирішення житлового питання родині Федорів Р.В., які постраждали внаслідок надзвичайної ситуації природного характеру. Відповідно члени виконкому внесли зміни до показників селищного бюджету на 2021 рік.

  Прийняті рішення виконавчого комітету будуть оприлюднені на офіційному сайті Журавненської селищної ради (розділі Офіційні документи) в терміни згідно вимог законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень