A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Вишивки бісером творів родини Благути представлені на виставці до Дня селища Журавно

Дата: 26.07.2021 20:39
Кількість переглядів: 338

Фото без опису

 До Дня селища Журавно в комунальному закладі позашкільної освіти «Будинок дитячої та юнацької творчості» Журавненської селищної ради відбулась презентація виставки картин, виконаних у техніці вишивки бісером родини Благути.

 Більшість робіт майстрів - це вишиті бісером ікони, репродукції картин відомих художників, картини пейзажів, квіткових композицій, тощо.

 Зараз дуже популярне мистецтво вишивки бісером. Це захоплення досить затратне, адже на роботу середніх розмірів потрібно тисячі бісеринок. Наші щиро залюблені майстри у бісерне мистецтво – гордість громади, у їх роботах використано бісер з високим смаком, неймовірно красиво поєднані кольори.

 Всі твори виконані технікою ткання бісером використовуючи для цього голку, нитку і бісер: це двостороннє ручне ткання бісером, наче мозаїка, із щільно припасованих i скріплених ниткою один до одного різнокольорових бісерин, які відображають певний візерунок. Вся робота ручна від початку аж до її завершення. Більша частина робіт відтворені за власно розробленими схемами і є свого роду неповторними – так як відтворити таку ж саму роботу з підібраною гамою кольорів просто неможливо.

 Відвідувачів виставки не могли залишити байдужими такі неповторні і оригінальні картини, створені золотими руками сім’ї. 

 Дивлячись на цю рукотворну красу, дивуєшся енергії та терпінню майстрів, адже ця робота, окрім творчого хисту, вимагає ще й багато часу, витримки та цілеспрямованості .

 Результат такої кропіткої праці вразив усіх присутніх своєю витонченістю, ніжністю, колоритністю, красою, вишуканістю та досконалістю.

 Дякуємо Майстрам за надані роботи та бажаємо здоров’я, довголіття і творчого натхнення!

 Відвідувачі виставки також мали можливість оглянути роботи талановитих вихованців КЗПО «Будинок дитячої та юнацької творчості», завдяки яким жителі громади мають змогу доторкнутися до прекрасного світу мистецтва.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень