A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Журавненська територіальна громада відсвяткувала День села Сулятичі

Дата: 02.08.2021 12:52
Кількість переглядів: 1383

Фото без опису

  01 серпня відбулося святкування села Сулятичі, перша писемна згадка якого датована 1472 року в книгах галицького суду. У святкуванні взяли участь селищний голова Василь ВІТЕР, заступники селищного голови Світлана Самсонова та Ярослав Ягніщак, начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму та охорони культурної спадщини селищної ради Роман Артемчук, начальник відділу комунальної інфраструктури, містобудування, житлово-комунального господарства, інвестицій селищної ради Віталій Єременко.

 Від церковної громади своїх парафіян привітав о.Іван, який благословив жителів на добрі справи, здоров’я і мир та спільною молитвою розпочали святкове дійство.

 Староста сіл Сидорівка, Сулятичі, Крехів Мар’ян Головко та селищний голова Василь Вітер привітали жителів села і гостей із святом, побажали щастя, здоров’я, тепла і достатку в кожній родині та мирного неба над головою.

 Село Сулятичі – квітуче, красиве і охайне. Але справжньою окрасою його є люди. Ми бачимо їх щодня, вони живуть поруч, скромні і працьовиті. Вони не звикли до слави, але їх щоденна праця, та спільні зусилля кожного і створюють неповторний образ, зберігається його історія та закладається майбутнє. Адже успіхи села – це перш за все успіхи його жителів, працелюбних, добрих і чесних людей. А це працівники школи, ФАПу, закладів культури, підприємці, яким під час свята була висловлена щира подяка за їхню працю.

 Також на святі вітали найменшого жителя та найстаршого, наймолодшу створену сім’ю, родини які прожили у шлюбі більше 50 років.

 Під час святкового заходу місцеві аматори дарували чудові пісні, танці та гарний настрій усім присутнім.

 Тож нехай і надалі процвітає село Сулятичі. Народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень