A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Інформаційно – роз’яснювальна робота про пожежну безпеку у побуті для мешканців с. Володимирці та Подорожнє

Дата: 28.07.2021 10:03
Кількість переглядів: 286

 27 липня старостою сіл Володимирці, Заграбівка, Маринка, Подорожнє та секретарем Журавненської селищної ради спільно з представником 16 ДПРЧ 6 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Львівській області проведено пожежно-профілактичне відпрацювання з населенням сіл Володимирці та  Подорожнє щодо пожежної безпеки у побуті та екосистемах.

 Під час спілкування з людьми обговорили питання безпечного використання газових та електроприладів, основні причини  виникнення пожеж у побуті, звернули увагу на неприпустимість залишення дітей вдома без нагляду, адже пустощі дітей із вогнем можуть призвести до трагедії.

 Представник ДСНС розповів про дії при виявленні вибухонебезпечних предметів, правила поведінки на водних об'єктах, про заборону спалювання сухої рослинності, що призводить до пожеж, загибелі тварин, а також має шкідливий вплив на здоров’я і життя людини.

  Також  наголошено на необхідності суворого дотримання правил безпеки під час відвідування лісових масивів, адже їх порушення може стати причиною масштабних пожеж .

  Кожному співрозмовнику вручались листівки з основними правилами пожежної безпеки, дотримання яких збереже людське життя та майно від вогню.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень