A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Журавну – 576

Дата: 26.07.2021 16:38
Кількість переглядів: 1143

 Фото без опису

 Було весело, цікаво, пізнавально й круто! Справжнім святом для душі було відзначення 25 липня ц.р. Дня селища Журавно.

  З самого ранку почалися святкування. Все відбувалося згідно попередньо узгодженого плану заходів, а саме: святочна літургія, турніри з футболу та дитячі атракціони, відвідини музею Б.Януша, презентація експозицій в «Мистецькій майстерні» КЗ позашкільної освіти «Будинку дитячої та юнацької творчості», мультимедійні презентації «Журавно – частинка України» та «Міколай Рей – політик і кухар», святкова концертна програма за участю творчих колективів КУ «Центр культури і дозвілля Журавненської селищної ради», філій Народних домів сіл Подорожне, Лисків, Мельнич, Любша, Сулятичі, Сидорівка, Крехів, Володимирці, Журавнівського КЗЗСО школи - ліцею та Володимирцівського КЗЗСО.

  Офіційна частина розпочалася з благословення о.Р.Гринишиним святкового дійства. Гості свята – голова Стрийської РДА Богдан Янко, голова Стрийської районної ради Михайло Лучечко та селищний голова Василь Вітер звернулися до присутніх з вітальними словами і вручили від свого імені найдостойнішим мешканця подяки та грамоти за активну громадську діяльність.

  Мешканці Журавна та гості мали змогу відвідати виставкове містечко, ярмарку, кухню від Рея, розважальну дитячу програму (ГО «Туристично – інформаційний центр м.Стрия», «Центр просвітництва ініціатив підприємництва ім.М.Рея польської громади Львівщини», «Консультативно – дорадчої Ради реформ Стрийського району», «Культурно – просвітницького центру ім.Корнелія Макушинського польської громади м.Стрия»), зробити світлини на фоні фотозон (КУ «Публічна бібліотека Журавненської селищної ради»).

«Родзинкою» дійства були виступи професійних колективів – гуртів «Шоколадка», «Glamour» та співачки Мії.

  Діджей Андрій з м.Стрия вміло організував відпочинок для молоді, провівши молодіжну дискотеку під відкритим небом.

  Сподобалося дуже і всім! Слова щирої вдячності для організаторів відпочинкового дійства.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень