A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Народний депутат України Олег Синютка з робочим візитом у Журавненській громаді

Дата: 24.07.2021 11:31
Кількість переглядів: 1493

Фото без опису

 23 липня Журавненську територіальну громаду з робочим візитом відвідали лідер політичної партії « Європейська солідарність», народний депутат України Олег Синютка, депутат Львівської обласної ради від ЄС Ірина Супрун, керівник обласного офісу ЄС Тарас Жеребецький. Відбулася тепла і конструктивна зустріч з селищним головою Василем Вітром, депутатами Журавненської селищної ради, що входять у фракцію ЄС.

 У ході зустрічі обговорили низку питань, що гостро стоять перед керівництвом та депутатським корпусом ради: зайнятість населення, стан доріг, інвестиції, екологічні проблеми території, ситуація в галузі освіти, медицини, стан місцевого комунального господарства, тощо. Олег Михайлович висловив своє бачення та занепокоєння процесами, що відбуваються у нинішньому політичному житті держави, наголосив на необхідності єдності українців навколо українських цінностей та інтересів.

 Окрема частина зустрічі була приділена обговоренню проблем, пов’язаних з програмою оптимізації мережі шкіл громади. Присутні на зустрічі батьки, педагоги донесли до депутатів свої думки з приводу можливих ризиків, які можуть мати місце при ліквідації малокомплектних шкіл. Зі свого боку Олег Синютка пообіцяв звернутися з депутатським запитом до Міністерства освіти і науки щодо збільшення обсягу освітньої субвенції для Журавненської територіальної громади, дефіцит якої становить 5 млн грн. і який став однією з головних причин закриття малокомплектних шкіл.  

 По завершенню зустрічі Олег Михайлович відвідав Буянівську школу, проїхався по майбутньому маршруту довезення школярів. Досягнуто домовленості з селищним головою в питанні допомоги у ремонті критичних ділянок доріг територіальної громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень