A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

07 липня 2021 року відбувся конкурс з визначення виконавця послуг з поводження з ТПВ

Дата: 16.07.2021 14:28
Кількість переглядів: 515

Фото без опису

 

 07 липня 2021  року відбувся конкурс з  визначення виконавця послуг з поводження з побутовими відходами на території Журавненської селищної  територіальної громади .

 До участі в конкурсі було подано дві конкурсні  пропозиції  - Дочірнім підприємством «Комунальник» ТзОВ «Стрийсільрембуд» та Фізичною особою-підприємцем Колегою Мар’яною Ігорівною.

 Переможцем конкурсу  визнано  Фізичну особу-підприємця Колегу Мар’яну Ігорівну, як таку, що найбільш  відповідає кваліфікаційним вимогам .

 Рішенням виконавчого комітету Журавненської селищної ради №61 від 15.07.2021 р. затверджено протокол №1 засідання конкурсної комісії з визначення виконавця послуг з поводження з побутовими відходами на території Журавненської селищної територіальної громади від 07 липня 2021 року та визначено  Фізичну особу-підприємця Колегу Мар’яну Ігорівну  виконавцем послуг з  поводження з побутовими відходами на території Журавненської селищної територіальної громади на строк 5 (п’ять) років.

 Після укладення договору, погодження  графіку та схеми санітарної очистки населених пунктів, ФОП Колега М.І.  приступить до  надання послуг  з поводження з ТПВ в  населених пунктах  Журавненської селищної територіальної громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень