A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Відбулась сесія Журавненської селищної ради

Дата: 14.07.2021 22:58
Кількість переглядів: 1317

Фото без опису

Сьогодні, 14 липня, відбулось засідання 8 сесії VIII скликання Журавненської селищної ради під головуванням селищного голови Василя ВІТРА. Участь у роботі сесії взяли 15 депутатів.

Для розгляду на порядок денний виносились133 питання та питання Різне.

Напередодні сесії відбулися засідання постійних депутатських комісій селищної ради, на яких були детально вивчені і обговорені проєкти рішень, попередньо внесені до проєкту порядку денного.

Усі питання, передбачені порядком денним, на пленарному засіданні розглянуті.

Депутати проголосували за встановлення місцевих податків на 2022 рік на території Журавненської територіальної громади: єдиного  податку; ставок та пільг зі сплати земельного податку; ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; плати за оренду землі; транспортного податку; ставок туристичного збору.

У ході сесійного засідання внесли зміни до бюджету Журавненської селищної ради на 2021 рік, до рішень 7 сесії VIII скликання Журавненської селищної ради від 17.06.2021 року №7-208, №7-209 та №7-210, до структури апарату Журавненської селищної ради та її виконавчих органів. Внесено доповнення  до Програми безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення Журавненської територіальної громади на 2021 рік, ввівши ще 2-і категорії захворювань.

Відхилено проєкт рішення про припинення діяльності Новошинського комунального закладу загальної середньої освіти I-II ступенів Журавненської селищної ради шляхом ліквідації юридичної особи у зв`язку з неотриманням достатньої кількості голосів.

Депутати проголосували за надання фінансової підтримки випускнику Журавнівського КЗЗСО школи-ліцею Журавненської селищної ради Татарину Богдану Степановичу, за результатами тестування ЗНО – 2021.

Своїм рішенням депутатський корпус затвердив Програму культурно-масових заходів Журавненської селищної ради на 2021-2025 роки та Програму відшкодування вартості тестування на наявність ВІЛ-інфекції вагітних жінок з Журавненської територіальної громади на 2021 рік, а також включив до Переліку першого типу об’єкт комунальної власності для передачі в оренду на аукціоні.

У блоці земельних питань, які розглянули сьогодні на сесії, прийняли понад сто рішень, серед яких дали дозволи на виготовлення проектів відведення та технічних документацій із землеустрою та затвердили технічні документації  та проекти відведення із землеустрою для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, для  ОЖБ, для ведення городництва та передачу в оренду.

Також депутати прийняли рішення про виділення грошової допомоги на лікування жителям Журавненської громади.

З поіменним голосуванням можна ознайомитись на офіційному сайті Журавненської селищної ради у розділі Офіційні документи, де також будуть оприлюднені прийняті рішення у терміни згідно вимог законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень