A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

На комісії в селищній раді виділили одноразову матеріальну допомогу потребуючим мешканцям громади

Дата: 13.07.2021 21:38
Кількість переглядів: 565

 12 липня  в  Журавненській селищній раді відбулось засідання комісії з питань надання одноразової матеріальної допомоги за рахунок коштів місцевого бюджету під головуванням першого заступника селищного голови Світлани Самсонової. Комісія розглянула 22 заяви мешканців Журавненської громади щодо надання матеріальної допомоги.

 Ретельно вивчивши надані документи та обставини, які склалися в сім’ях заявників, та відповідно до Положення про порядок надання матеріальної грошової допомоги члени комісії одноголосно вирішили виділити одноразову матеріальну допомогу 21-ому заявнику, що опинилися в складних життєвих обставинах  та потребують невідкладної матеріальної допомоги (кошти на лікування або оперативне втручання, на здійснення поховання та ін.).

 Також членами комісії прийнято рішення про винесення питання надання матеріальної допомоги жителю громади на лікування онкологічного захворювання на розгляд чергової 8 сесії VIII скликання Журавненської селищної ради, яка відбудеться 14 липня 2021 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень