A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Ветерани конфлікту на сході України можуть отримати грантову допомогу для започаткування чи розвитку власного бізнесу

Дата: 30.06.2021 15:00
Кількість переглядів: 319

 Із метою підтримки реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України Європейський Союз підготував нову ініціативу, яка допоможе ветеранам знайти роботу чи розпочати бізнес, реалізувати свій потенціал.

 Набір на участь оголошує Всеукраїнська Асоціація Керівників Бізнесу в межах проєкту «Соціально-економічна підтримка реінтеграції ветеранів конфлікту на сході України та членів їхніх сімей».

 Отож, ветерани конфлікту на сході України зможуть взяти участь в проєкті, тим самим започаткувати та розвивати свій бізнес з можливістю отримати грантову допомогу у вигляді обладнання для справи.

 Якщо Ви  маєте посвідчення учасника бойових дій, а головне — хочете започаткувати або вже розвиваєте власний бізнес, то у Вас є можливість отримати грант у вигляді закупівлі обладнання  (до 1 000 євро) для Вашої справи для системного запуску бізнесу. Або можливість отримати грант у формі закупівлі обладнання (до 2500 євро) для розвитку вже існуючого бізнесу, якщо Ви відповідаєте критеріям участі.

 Прийом заявок триватиме до завершення формування тренінгових груп. Пріоритет матимуть заявники, які наразі не мають постійного місця роботи; мають низьку зарплату або часткову зайнятість; самі виховують дітей; утримують багатодітні родини або мають інвалідність; не отримували грант в попередньому проєкті; жінкам-ветеранкам. Грант надається винятково у формі оплати узгодженого обладнання та не передбачає грошових виплат учасникам.

 Заповнити анкету можна за посиланням:

 Детальна інформація про гранти та вимоги доступна також з анкет за посиланнями вище.

 Участь у проєкті безплатна. Місце проведення проєкту - уся територія України. Бізнес-навчання відбуватиметься у червні 2021 - січні 2022 року (дати проведення узгоджують).

 Контактна особа для подачі заявок на детальнішої інформації – Михайло Чорний – 0962431089 та Олег Стень – 0987469497.

 Проєкт впроваджується громадською організацією «Всеукраїнська Асоціація Керівників Бізнесу – UABL» за сприяння Міжнародної організації з міграції (МОМ) та фінансової підтримки Європейського Союзу.

 Відібраним учасникам тренінгу зателефонують представники Всеукраїнської Асоціації Керівників Бізнесу та повідомлять спосіб, місце та точну дату проведення тренінгу.

 Якщо у Вас виникли питання, можете звернутись на гарячу лінію МОМ за телефоном: 0-800-215-025 (пн-пт з 10:00 до 17:00) або на електронну пошту IOMVeteranProject@iom.int

Джерело: Всеукраїнська Асоціація Керівників Бізнесу - UABL


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень