A A A K K K
для людей із порушенням зору
Журавненська селищна рада
Львівська область, Стрийський район

Безпека громади у пріоритеті. Працівники Журавненської селищної ради взяли участь у показових навчаннях з цивільного захисту

Дата: 23.06.2021 12:28
Кількість переглядів: 741

Фото без опису

    22 червня на ДП «Арена Львів» відбулися показові навчання щодо дій оперативних служб у випадку виникнення подій на об’єктах з масовим перебуванням людей та взаємодії з відповідними службами при проведенні аварійно-рятувальних робіт та робіт з ліквідації пожеж. У цих навчаннях взяли участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Журавненської селищної ради Ярослав Ягніщак, провідний спеціаліст з ЖКГ, комунальної інфраструктури та цивільного захисту Анна Процак, а також старости Іван Шваничик, Василь Федоляк, Надія Шепа та Мирослава Федан.     
  Навчання розпочались з демонстрації спецтехніки та обладнання надзвичайниками, медиками і правоохоронцями. На другому етапі навчання продемонстровано взаємодію сил цивільного захисту під час подолання наслідків розливу небезпечних хімічних речовин, проведення рятувальних робіт після ДТП та порятунку людей і ліквідації пожежі на складних об`єктах. Завершальним етапом стало проведення занять з питань цивільного захисту щодо організації та виконання повноважень у сфері захисту населення та реагування на них у мирний час та в особливий період.         
    Завдяки таким навчанням, налагоджується та практично відпрацьовується взаємодія сил і засобів цивільного захисту, що дозволяє більш ефективно надавати допомогу під час реальних подій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень